torsdag 19. april 2012

The Secret - steg for steg

En veldig lett steg-for-steg oversikt over hva The Secret av Rhonda Byrne handler om. Jeg vet om flere som vil lese boken, men ikke har fått seg til å kjøpe den enda. Her er de groveste tipsene, og en liten introduksjon til en ny og annerledes livsstil. Jeg kommer til å dele mine erfaringer etter jeg "begynte å leve" som jeg kaller perioden hvor jeg startet å virkelig leve etter The Secret.

Tøm tankene dine
Finn et sted hjemme som du kan slappe helt av ved. Ofte kan det hjelpe å sette opp noen planter rundt for å virkelig få roen. Selv når du ikke er her kan du tenke på dette stedet og finne en indre ro. Mediter 5 - 10 minutter som dagen for å sette hjernen i en avslappet og mottagelig tilstand.


Bestem hva du vil
Du må få klart for deg hva du egentlig vil, eller så vil du få blandede resultater. Vær klar på det du drømmer, og drøm stort. Ikke dvel ved tanker om usikkerhet, ha fokus på det du ønsker.


Spør etter det
Skriv ned nøyaktig hva du ønsker. Skriv det i presens, som om du allerede har fått ønsket ditt. Feks. "Jeg er så glad og takknemlig nå som...." Også putter du inn hvordan du vil at livet ditt skal være. Bruk alltid positive ord.


Visualiser at du har det
Hver dag skal du lukke øynene dine i flere minutter. Forestill deg at du står i ditt drømmehus, omfavner en som elsker deg eller at du står i den ideelle kroppen. Hold fokus på hva du vil, og forestill det så klart at du kan føle, lukte, smake, se og høre det. Når vi visualiserer noe, gjør kroppen og hjernen nesten nøyaktig det samme som om du virkelig skulle ha gjort det. Ideen er at tankene og følelsene dine skal vibrere på samme frekvens som det du ønsker, enten det er rikdom, kjærlighet eller noe annet.


Uttrykk og føl takknemlighet
Lag en liste over alt du er takknemlig for. Takknemlighet vil trekke gode ting til deg. Det vil også åpne hjertet ditt, og forsikre underbevisstheten din om at du er i stand til å ha et perfekt liv, fordi det har du allerede.
385682_354312357949106_234595296587480_1022404_1536305549_n_large

Slipp kontrollen
Du har tømt tankene, bestemt deg for hva du vil, visualisert disse tingene, og uttrykt din takknemlighet for det du allerede har. Nå skal du se at ønskene dine skal ut til universet. Hvordan universet mottar ønskene dine kommer an på hvor nøyaktig du har vært med detaljene i ønskene.
Tumblr_lorkz31xhv1qhl4_171423072_large


Husk å være positiv
Vær oppmerksom på tankene dine. Siden det er umulig å se hver eneste tanke, da vi har rundt 60 000 tanker om dagen, bør du heller konsentrere deg om å overvåke følelsene dine. Hvis du merker at du begynner å bli trist eller sin, gjør noe for å omvende dette. Les en god bok, gå i naturen, hør på musikk som gjør deg glad, eller hva det nå enn er som får deg i godt humør. Hvis du begynner å tvile, erstatt straks denne tanken med å vite, av følelsen om å allerede ha det. Jo mer glad og fornøyd du er, jo høyere blir dine positive vibrasjoner som sendes ut til universet.
Remember_this_true_yes_inspiration-cc3eefc959ae46f3ff84729e0f7f8a9f_h_large

Vær tålmodig
Det er ingen bestemt tidsramme for dette. Gi ikke opp! Selv om ønsket ditt ikke manifester seg etter noen dager, eller en måned for den saks skyld, ikke bekymre deg. Fortsett å tro og å sende ut positive tanker og følelser. Det aller viktigste er å holde tvil og negative følelser vekk.
529354_404734842878397_288689104482972_1477719_2018127845_n_large

Inviter det inn
Virkelig motta gavene og nyt dem. Husk å sende ut takknemlighet og kjærlighet til denne tilsynelatende magiske tiltrekningskraften. Fortsett å føle, fortsett å ønske. Omgi deg med flere bilder av ting du ønsker, si ønskene høyt, prøvekjør en bil, gå på visningen til fine hus. Gjør det som trengs til at du kan visualisere og bruke følelsene til å manifeste ønsket.
Z42453674_large

Del hemmeligheten
Loven om tiltrekning er et perfekt verktøy til å hjelpe verden. Ikke be om "slutt krigen", men ønsk deg fred. Føl fred i din egen kropp. og send din kjærlighet.
Loven virker mellom alle mennesker. Om du ønsker en annen vondt, vil dette fremdeles gå på din frekvens, og det vonde vil sendes til deg. Ønsk alle mennesker godt, og du vil få noe godt tilbake.   Og er det ikke morsomt, ikke gjør det! Gjør ingen av disse tingene om de blir mekanisk rutine, eller at du føler at du må. Gjør det fordi det er gøy, fordi du blir fylt av glede, og for at du føler du fortjener det!
Tumblr_m2qir7f3sg1r63l7do1_500_large
2 kommentarer:

  1. sv; Ja, fargen er utrolig fin :-D
    Ja, derfor jeg også liker IsaDora merket. Et stoort pluss med at dem ikke er testet på dyr :-)
    også er det faktisk en normal ''billig'' pris.

    SvarSlett