onsdag 18. april 2012

Visjontavle

Jeg lovet en step-by-step på The Secret, men idag ligger min kjære pc igjen på skolen. Jeg har allerede skrevet innlegget nesten ferdig, så jeg kommer heller til å publisere den i morgen. Jeg vil allikevel gi dere et annet viktig råd fra The Secret. En visjontavle!

Hvorfor: 
En visjontavle er et godt hjelpemiddel for å oppnå det du ønsker deg. Når du ser tingene fremfor deg vil det være lettere å visualisere tingene i hodet ditt slik at det skal manifestere seg og kunne bringe deg alt du drømmer om. Det viktigste er allikevel å tenke og føle at du virkelig vil motta det du ønsker deg.

Hvordan: 
  • Gå til innkjøp av en korktavle til å henge på veggen. Denne skal være stor nok til at alle målene, håpene og drømmene dine får plass. Plasser tavlen et sted du vil se den ofte, og et sted der det er enkelt for deg å stoppe å se på den i noen minutter hver dag. 

  • Etter du har hengt opp tavlen finner du bilder av tingene du ønsker deg i livet ditt fra Internett, blader, aviser og lignende. Ønsker du penger, klipp ut  et bilde av kontanter, eller heng opp ekte kontanter. Ønsker du å gå tilbake til skolen, henger du opp et bilde av skolen du ønsker å gå på. 

  • Bildene bær være så eksakte som mulig, altså setter du opp et bilde av den bilen du ønsker deg, og ikke bare en bil. Hold deg til noen få bilder på tavlen i starten, du kan alltids ta de ned og henge opp nye når du har oppnådd målene dine. 

  • Klipp ut ord som beskriver dine ønsker og mål, og plasser dem på visjontavlen. Noen gang kan det være enklest å assosiere følelser og det hjelper oss med å huske hvorfor vi ønsker akkurat dette. Du kan også bruke ord til å beskrive noen av bildene du allerede har hengt opp. Dette kan bidra til at hjernen din virkelig tror du vil motta disse tingene. 

  • Stå foran visjontavlen minimum to ganger om dagen, helst morgen og kveld. Vær helt stille og føl hva det betyr for deg å ha oppnådd disse målene. Lukk øynene og føl hvordan det hadde vært å holdt disse pengene i hånden, hvor fantastisk det hadde vært å kjørt den nye bilen, kysset den personen, eller stått i stuen i din drømmebolig. Hvilken farge har bilen? Hvordan smaker kysset? Fokuser på disse detaljene ved hvert enkelt bilde. Virkelig vit at disse tingene vil komme til deg, og føl at kroppen blir begeistret da dine mål oppnås.Da ønsker jeg deg lykke til med visjontavlen din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar